Nyheder  

Pensionskassens generalforsamling bliver digital

4. maj 2020

Generalforsamlingen i Arkitekternes Pensionskasse bliver i år fuldt ud digital på grund af COVID-19.

Arkitekternes Pensionskasse har rykket den ordinære generalforsamling til onsdag 27. maj 2020. Normalt ligger generalforsamlingen i april, men det har indtil nu ikke været muligt at holde generalforsamlingen på grund COVID-19.

”Finanstilsynet har givet bestyrelsen mulighed for at gøre generalforsamlingen digital i 2020. Den mulighed har vi i bestyrelsen valgt at sige ja tak til,” fortæller bestyrelsesformand Cecilie Therese Hansen og fortsætter:

”Det giver sikkerhed for at vi kan få afholdt generalforsamlingen på den dato, vi har fastsat, og dermed også at vi kan få taget stilling til de emner, der venter på en beslutning – herunder en ny pensionsordning til nye medlemmer.”

Ca. 14 dage før generalforsamlingen vil alle medlemmer modtage indkaldelse i den digitale postkasse på arkitektpension.dk. Her vil du kunne læse, hvordan du tilmelder dig, deltager eller giver fuldmagt. Som på en almindelig generalforsamling vil alle medlemmer kunne stemme og stille spørgsmål.

”Jeg håber, at mange medlemmer vil deltage i den digitale generalforsamling. Den nye måde giver i hvert fald alle i hele landet bedre mulighed for at deltage. Og vigtigst af alt kan det ske trygt hjemmefra,” siger Cecilie Therese Hansen.

Læs mere om generalforsamling i Arkitekternes Pensionskasse