Generalforsamling 2021

Arkitekternes Pensionskasse holder ordinær generalforsamling den 13. april 2021.

Der holdes ordinær generalforsamling den 13. april 2021 på Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C. Kl. 16.00-19.00.

Før generalforsamlingen vil du modtage en digital besked med indkaldelsen i din postkasse. Her vil du også kunne se, hvordan du tilmelder dig generalforsamling eller giver en fuldmagt.

Dagsorden for generalforsamlingen, årsrapport 2020 mm. vil samtidig ligge klar på disse sider.

Har du et forslag?

Hvis du ønsker at fremsætte et forslag til behandling på generalforsamlingen, skal vi efter vedtægterne have dit forslag senest 1. marts 2021 (6 uger før generalforsamlingen).

Ønsker du, at dit forslag undersøges for, om det kan implementeres og vurderes for eventuelle konsekvenser (legalitetskontrol), skal vi modtage dit forslag senest 15. februar 2021 (8 uger før generalforsamlingen).

Har du sendt os et forslag, skal vi senest tre hverdage før generalforsamlingen have eventuelle PowerPoint-præsentationer eller anden teknisk støtte til brug for din præsentation af forslaget.

På vej mod ny og forbedret pensionsordning

Pensionskassen vil give flere medlemmer mulighed for at vælge en ny og mere moderne pensionsordning. På generalforsamlingen i 2021 tager vi stilling til, om den ny ordning skal tilbydes til eksisterende medlemmer af pensionskassen. Du kan allerede nu sige ja til bestyrelsens forslag på generalforsamling 2021. Det gør du ved at udfylde en fuldmagt om netop dette punkt på dagsordenen. Læs mere om om forslaget og den nye ordning.

Læs hele forslaget og vilkår for ny pensionsordning  (PDF)

Udfyld fuldmagt (kræver log-ind)

 

Overvejer du at blive bestyrelsesmedlem?

Alle medlemmer har mulighed for at stille op til bestyrelsen. Du kan få flere informationer om, hvilke krav der stilles til bestyrelsesmedlemmer i boksen Krav til bestyrelsesmedlemmer længere nede på denne side.

Bestyrelsen eller mindst 5 medlemmer kan opstille kandidater til ledige bestyrelsesposter. Opstillingen sker formelt på generalforsamlingen. Du er velkommen til at rekvirere en stillerliste ved at skrive til DSE@sampension.dk.

 

Krav til bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Forretningsorden for afvikling af pensionskassens generalforsamling

Læs mere