Image No Description

Generalforsamling 2021

Arkitekternes Pensionskasse har holdt ordinær generalforsamling den 13. april 2021.

På grund af covid-19 var generalforsamlingen online. Du kan her på siden finde materialer, der blev behandlet på generalforsamlingen.

Se formandens beretning.

Læs artiklen: Ny pensionsordning og opbakning til klimaet på generalforsamlingen

Læs referatet af generalforsamlingen den 13. april 2021

Læs vedtægterne (13. april 2021)

Materialer til brug for generalforsamling

På vej mod ny og forbedret pensionsordning

Pensionskassen vil give flere medlemmer mulighed for at vælge en ny og mere moderne pensionsordning. På generalforsamlingen i 2021 tager vi stilling til, om den ny ordning skal tilbydes til eksisterende medlemmer af pensionskassen. Du kan allerede nu sige ja til bestyrelsens forslag på generalforsamling 2021. Det gør du ved at udfylde en fuldmagt om netop dette punkt på dagsordenen. Læs mere om forslaget og den nye ordning.

Ansvarlige investeringer 2020

Vidste du, at vi i pensionskassen har reduceret aktiernes klimaaftryk med 42 pct. over de sidste to år? Eller at mængden af grønne investeringer blev øget med 29 pct. i andet halvår af 2020?

Få det hurtige overblik her

Overvejer du at stille op til bestyrelsen?

Alle medlemmer har mulighed for at stille op til bestyrelsen. Du kan få flere informationer om, hvilke krav der stilles til bestyrelsesmedlemmer i boksen Krav til bestyrelsesmedlemmer længere nede på denne side.

Bestyrelsen eller mindst 5 medlemmer kan opstille kandidater til ledige bestyrelsesposter. Opstillingen sker formelt på generalforsamlingen. Du er velkommen til at rekvirere en stillerliste ved at skrive til dse@sampension.dk.

Krav til bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Forretningsorden for afvikling af pensionskassens generalforsamling

Læs mere