Image No Description

Generalforsamling 2023

Pensionskassen Arkitekter & Designere holder ordinær generalforsamling den 18. april 2023 kl. 17.00. Generalforsamlingen finder sted i pensionskassens lokaler på Tuborg Havnevej 14 i Hellerup.

Har du et forslag?

Hvis du ønsker at fremsætte et forslag til behandling på generalforsamlingen, skal vi efter vedtægterne have dit forslag senest 6. marts 2023 (6 uger før generalforsamlingen).

Ønsker du, at dit forslag undersøges for, om det kan implementeres og vurderes for eventuelle konsekvenser (legalitetskontrol), skal vi modtage dit forslag senest 20. februar 2023 (8 uger før generalforsamlingen).

Send dit forslag her

Kontakt bestyrelsen

Har du spørgsmål til bestyrelsens arbejde, er i tvivl om pensionskassens ansvarlige investeringer eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre her:

Kontakt bestyrelsen

Overvejer du at stille op til bestyrelsen?

Alle medlemmer har mulighed for at stille op til bestyrelsen. Du kan få flere informationer om, hvilke krav der stilles til bestyrelsesmedlemmer i boksen Krav til bestyrelsesmedlemmer længere nede på denne side.

Bestyrelsen eller mindst 5 medlemmer kan opstille kandidater til ledige bestyrelsesposter. Opstillingen sker formelt på generalforsamlingen. Du er velkommen til at rekvirere en stillerliste ved at skrive til dse@sampension.dk.

Krav til bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Forretningsorden for afvikling af pensionskassens generalforsamling

Læs mere