”Det lyder måske godt, men ikke for mig. Jeg tror, at jeg mentalt vil sætte mig selv ud på et sidespor, og så gør kollegaerne det nok også. Det er vigtigt for mig at beholde mit fulde engagement,” forklarer han.

Kontorbygningen har i en årrække huset hovedsædet i det fælleskommunale naturgasselskab HMN. Jørgen Simonsen kom i 1985 til serviceafdelingen, som sikrer, at de mange kontoransatte har alt det, de skal bruge, og at installationerne og huset i øvrigt fungerer, som det skal.

”Der sker noget nyt hver eneste dag. Jeg nyder at være herinde. Selv om det lyder lidt bagvendt, kan du godt sige, at jeg slapper af, når jeg arbejder. Jeg er taknemlig over, at jeg både har et godt helbred, der kan klare det, og en arbejdsplads, hvor der er brug for os seniorer”, siger Jørgen Simonsen.

Som ung blev Jørgen Simonsen uddannet i murerfaget og byggede huse på livet løs, men da han kom op i 30’erne, følte han, at det var et fysisk hårdt fag, som han havde valgt. Det syntes han også, at han kunne se det på de kollegaer, der var ældre end ham.

”Jeg tænkte, at jeg hellere måtte kigge mig efter et mindre fysisk krævende job, som jeg kunne holde længe i. Det fandt jeg så her i HMN, hvor jeg fald godt til. Men jeg går nu ikke og er nervøs for den dag, jeg skal stoppe, for så bliver der tid til at dyrke fritidsinteresser og mere foreningsliv”, siger Jørgen og tilføjer, at han har lyst til fortsætte, så længe som muligt.