Arrow Left
Magasin

Kig investeringsafdelingen over skulderen

Kig investeringsafdelingen over skulderen

Kom med ind i maskinrummet hos investeringsafdelingen i Sampension-fællesskabet og følg med, når vi eksempelvis indleder en kritisk dialog eller stemmer på generalforsamlinger.

I ESG-loggen, der ligger under punktet ’Ansvarlige investeringer’ på Sampension-fællesskabets hjemmesider, kan man bl.a. læse, at listen over ekskluderede selskaber er opdateret med 11 tjæresandsselskaber, så den nu tæller 144 selskaber. Her er også en omtale af, hvordan Sampension-fællesskabet har stemt på en række generalforsamlinger i foråret og en omtale af nystartede forbedringsdialoger.

Viceinvesteringsdirektør Jesper Nørgaard er ophavsmand til ideen om en log, hvor kunder og medlemmer kan få et hurtigt overblik over, hvad Sampension helt aktuelt foretager sig, når det gælder ansvarlige investeringer.

”Med loggen skaber vi større gennemsigtigheden, når det handler om vores arbejde med at øge ansvarligheden. Vi serverer de konkrete beslutninger og implementeringer kronologisk og hurtigt i et informationsflow, så læseren selv kan danne sig et billede,” forklarer Jesper Nørgaard.

Han har ikke set en tilsvarende log andre steder, men tilbagemeldingerne fra de foreløbige brugere af loggen er positive.

Du finder investeringsafdelingens log her