Image No Description

Kan jeg ændre mine forsikringer?

Du kan ændre dine forsikringer, så de passer til dit liv.

Hvis du vil ændre din pensionsordning, skal du kontakte en af vores pensionsrådgivere. De kan hjælpe med at finde frem til den ordning, som passer bedst til dig og din familie.

Hvis du ønsker at ændre dine dækninger ved dødsfald eller tab af erhvervsevne, kan du også vælge at købe forskellige tillægsforsikringer - læs mere her.

I nogle tilfælde har vi brug for helbredsoplysninger, hvis du ændrer dine dækninger.

Vil du ændre dine forsikringer?  


Kontakt en pensionsrådgiver på telefon 77 55 65 97

Hvad kan du mere ændre?

Udover at ændre dine forsikringer og pensioner, kan du selv tilpasse din pensionsordning på flere områder. Det er nemt og enkelt - du skal blot logge ind på vores selvbetjeningsunivers og følge vejledningen:

  • Du kan ændre, hvem der får udbetalt en evt. forsikring hvis du dør. Det kan være en god ide at udfylde en begunstigelseserklæring, der præcist angiver, hvem der skal have pengene, hvis du dør - fx hvis du ikke er gift eller hvis du har delebørn. Har du en samlever, som du ønsker skal have ægtefællepension efter dig, er det også vigtigt, at du udfylder en samlevererklæring. 
     
  • Du kan overføre pensionsordninger fra andre selskaber og samle det hele i Pensionskassen Arkitekter & Designere - det sparer omkostninger og giver et bedre overblik.